Bordo κουζίνα: αρχική προσέγγιση για τη διακόσμηση (27 φωτογραφίες)

Το χρώμα του Bordeaux από πολύ καιρό θεωρείται ένα σημάδι ευγένειας, πολυτέλειας, δύναμης και δύναμης. Ήταν αυτός που ήταν πιο συχνά παρούσα στο περιβάλλον της υψηλής κοινωνίας, στις αίθουσες μονάρχης και αυτοκράτορα, που αντιστοιχούσαν άψογα με την κοινωνική τους θέση.

Μπορντό κουζίνα
Μπορντό κουζίνα

Μπορντό χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - είναι μια τολμηρή απόφαση, υπονοώντας μια πρωτότυπη προσέγγιση για το σχεδιασμό και μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναδείξει τον κεντρικό αντιπροσωπευτικότητας ή οικοδέσποινα. Δεν είναι καθόλου τα χρώματα μπορντό που χρησιμοποιούνται πιο συχνά για τη διακόσμηση ακριβών εστιατορίων.

Μπορντό κουζίνα

Bordo κουζίνα: τα πλεονεκτήματα και την πολυπλοκότητα

Ο σχεδιασμός της μπορντό κουζίνας έχει μια σειρά ωφέλιμων πλεονεκτημάτων.

  • Οι αποχρώσεις του μπορντό χρώμα δίνουν στο δωμάτιο μια ζεστή και ταυτόχρονα μια επίσημη και εορταστική εμφάνιση.
  • Η κουζίνα σε μπορντό χρώματα δεν φαίνεται απαίσια, μαυρισμένη, αποδεδειγμένα πιασάρικα και προκλητική. Αντίθετα, η μπορντό κουζίνα θα παρουσιάσει τον ιδιοκτήτη της σε ένα ευνοϊκό φως: ένα σοβαρό, αξιοσέβαστο πρόσωπο με καλό γούστο.
  • Η ιατρική έρευνα επιβεβαιώνει ότι το μπορντό χρώμα έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα, ενισχύει το νευρικό σύστημα και βοηθά στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης.
  • Το χρώμα του Bordeaux στο εσωτερικό της κουζίνας πηγαίνει καλά με ήρεμους, παστέλ και δημιουργεί μια φωτεινή προφορά.

Ωστόσο, ο σχεδιασμός της μπορντόρας κουζίνας συνδέεται επίσης με μια σειρά από περιπλοκές και χαρακτηριστικά, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγνοηθούν.

Μπορντό κουζίνα

Μπορντό χρώμα έχει την ιδιότητα να κάνει τα βαρύτερα αντικείμενα, καθιστώντας τα πιο εμφανή και οπτικά μεγαλύτερο, γι 'αυτό είναι σημαντικό να αποφευχθεί η ακαταστασία των αντικειμένων εσωτερικού μπορντό χρώμα στο ταβάνι. Διαφορετικά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξαιρετικά δυσάρεστη αίσθηση πίεσης τοίχων και μια οπτική μείωση στο χώρο της κουζίνας. Είναι καλύτερα να αφήσετε ένα φως οροφής, ουδέτερο.

Το Μπορντό είναι μια από τις αποχρώσεις του κόκκινου. Είναι γνωστό ότι το κόκκινο χρώμα έχει ένα ισχυρό συναισθηματικό φορτίο, γι 'αυτό πρέπει να προσέχετε, να το αραιώσετε με ουδέτερα στοιχεία, ήρεμους, ελαφρούς τόνους.

Μπορντό κουζίνα
Μπορντό κουζίνα

Ένας συνδυασμός λουλουδιών σε μια μπορντό κουζίνα

Το χρώμα της Βουργουνδίας δεν είναι εύκολο να συνδυαστεί. Εναρμονίζεται μόνο με μια ορισμένη σειρά από αποχρώσεις, και ακόμη και αυτές οι αποχρώσεις πρέπει να επιλεγούν με προσοχή, διαφορετικά ο εσωτερικός κίνδυνος να βγει μαλακός και πολύ πιασμένος. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε με ποια χρώματα συνδυάζεται το μπορντό χρώμα.

Μπορντό κουζίνα
Μπορντό κουζίνα

Το καλύτερο μπορντό χρώμα συνδυάζεται με λευκές, μπεζ και απαλές αποχρώσεις του ροζ. Για παράδειγμα, η ταπετσαρία μπορντό στην κουζίνα ή το καφέ ποδιά συμπληρώνουν τέλεια τα μπεζ κουρτίνες και μια λευκή οροφή και βρίσκεται σε πολύτιμα παστέλ χρώματα.

Μπορντό κουζίνα
Μπορντό κουζίνα

Αλλά το πράσινο χρώμα με μπορντό π
ρέπει να συνδυαστεί προσεκτικά και προσεκτικά. Αυτοί οι ήχοι δημιουργούν μια ζωντανή αντίθεση, οπότε πρέπει να αραιώνεται με κρεμώδη και γαλακτώδεις τόνους και / ή ξύλο.

Μπορντό κουζίνα

Ξύλινα χρώματα, ειδικά ελαφριά, συνδυάζονται καλά με εσωτερικά αντικείμενα μπορντό. Για παράδειγμα, τα ξύλινα έπιπλα θα εναρμονίζονται τέλεια με κουρτίνες από μπορντό στην κουζίνα ή την ποδιά, δημιουργώντας ένα ντουέτο ελίτ.

Μπορντό κουζίνα

Το χρώμα του κόκκινου χρώματος περιέχει τις αποχρώσεις του μπλε, έτσι το μπλε και το μπορντό συνδυάζονται καλά, δημιουργώντας μια πιο δροσερή ατμόσφαιρα από τους απαλές κρεμώδεις αποχρώσεις. Μια καλή λύση για τους λάτρεις της υψηλής τεχνολογίας. Αυτό το εσωτερικό μπορεί να συμπληρωθεί με γυαλιστερό μαύρο λεπτομέρειες (π.χ., μια ποδιά), ή γυάλινα στοιχεία (π.χ., γυάλινα επιτραπέζια), κατά την οποία το μπορντό φαίνεται όχι μόνο επισήμως, αλλά και μοντέρνα.

1

Το Μπορντό είναι σε αρμονία με τα μονόχρωμα χρώματα: μαύρο, γκρι, λευκό. Αυτές οι αποχρώσεις διακρίνουν ευνοϊκά τα εσωτερικά αντικείμενα, τα οποία με τη βοήθεια ενός μπορντό χρώμα έκανε μια ισχυρή προφορά. Η λευκή και μπορντό κουζίνα φαίνεται τόσο ζεστή όσο και πολυτελή.

Βουργουνδία κουζίνα - δεν είναι μόνο κομψότητα και λιτότητα, αλλά και τονίζεται πολυτελείας, δικαιωμάτων, τη δύναμη και το μεγαλείο, έτσι μπορντό χρώμα δένει καλά με ασήμι και μαργαριτάρι αποχρώσεις. Το εσωτερικό σε τέτοιους τόνους θα δημιουργήσει ένα αίσθημα ευγένειας, ευημερίας και αξιοπρέπειας του ιδιοκτήτη ή της κυρίας.

Μπορντό κουζίνα
Μπορντό κουζίνα
Μπορντό κουζίνα

Η κουζίνα σε μπορντό χρώμα συμπληρώνεται τέλεια με στοιχεία σκούρου χρώματος σοκολάτας. Αυτός ο σχεδιασμός της κουζίνας υπάγεται ιδανικά στον ορισμό του "chic".

Σχεδιασμός τοίχων, οροφής, δαπέδου στην κουζίνα σε μπορντό χρώματα

Επιλέγοντας τα χρώματα των τοίχων, των δαπέδων και των οροφών για μια κουζίνα από μπορντό χρώμα, είναι σημαντικό να λαμβάνετε αποφάσεις προσεκτικά και προσεκτικά. Το εσωτερικό σε μπορντό χρώμα είναι περίπλοκο από την άποψη της εφαρμογής και απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.

Μπορντό κουζίνα
Μπορντό κουζίνα

Η διακόσμηση των τειχών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το είδος του αποτελέσματος που ο σχεδιαστής προσπαθεί να επιτύχει. Αναζητώντας την άνεση ατμόσφαιρα γιορτής και πνευματική ζεστασιά, είναι ασφαλές για χρήση παστέλ, μπεζ, καραμέλα, απαλό ροζ, το γάλα και κρέμα ήχους. Αν πριν από τον σχεδιαστή, από την άλλη πλευρά, το έργο για το πώς να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό αυστηρότερη μπορεί να είναι κρύο, αρχοντική, τονίζοντας υποδοχής αντιπροσωπευτικότητας ή οικοδέσποινα, που ταιριάζει καλύτερα χρώματα μονόχρωμη, κυρίως λευκό και ανοιχτό γκρι.

Μπορντό κουζίνα
Μπορντό κουζίνα

φινίρισμα δάπεδο δεν συνιστάται σε τόνους μονόχρωμη, διαφορετικά η εντύπωση της αυστηρότητας και το νοσοκομείο της στειρότητας, η οποία δεν πάει στα χέρια του μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Οι κορυφαίοι σχεδιαστές παγκοσμίως συστήνουν τη χρήση δαπέδων για δωμάτια με μπορντό χρώματα, κυρίως ξύλινα χρώματα. Το ελαφρύ ξύλο "παστέλ" αυξάνει οπτικά την κουζίνα και συμβάλλει στη δημιουργία μιας ήρεμης ατμόσφαιρας, προσθέτοντας φως και διακρίνοντας με ευεργετική διάκριση τα φωτεινά καφέ στοιχεία.

Από την άλλη πλευρά, το σκούρο ξύλο δημιουργούν μια ατμόσφαιρα άνεσης και ζεστασιάς,
αλλά το μαύρο δάπεδο ή πλακάκι που μιμείται την φυσική πέτρα πρέπει να αραιωθεί με πιο ανοιχτές αποχρώσεις, παστέλ αποχρώσεις και κρέμα γάλακτος. Σε αντίθετη περίπτωση, το κάτω μέρος της κουζίνας, όχι μόνο δεν συμβάλλει στη δημιουργία έμφαση σε μπορντό εσωτερικά θέματα, αλλά και να μειώσει την οπτική, θα δημιουργήσει ένα αίσθημα σφιξίματος και την υπερβολική φωτεινότητα.

Μπορντό κουζίνα
Μπορντό κουζίνα

Η τελική οροφή γίνεται καλύτερα σε φωτεινά χρώματα. Λευκή οροφή αυξάνει οπτικά την κουζίνα, καθιστά ελαφρύτερο, φωτεινότερο. Στο πλαίσιο της συναισθηματικά ισχυρή μέρη μπορντό θα δούμε υπέροχα λευκά και δεν δημιουργεί aktsentualnoy συμφόρηση ευνοϊκά με έμφαση τα φωτεινά στοιχεία, χωρίς όμως να δημιουργεί την αίσθηση αδέξια και να μην σπεύδουν στα μάτια του. Μπεζ, κρέμα, γάλα ή κρέμα χρώματος για το φινίρισμα της οροφής θα είναι επίσης μια εξαιρετική λύση.

Μπορντό κουζίνα
Μπορντό κουζίνα

Για όσους προτιμούν την μη τυποποιημένη προσέγγιση και δεν φοβούνται τις τολμηρές αποφάσεις, το συνδυασμένο ανώτατο όριο είναι τέλειο. Για παράδειγμα, η κορυφή σε ασπρόμαυρα χρώματα θα φανεί εντυπωσιακή και ελίτ, αλλά δεν αποτρέπει την προσοχή από το υπόλοιπο των ακουστικών.

Μπορντό κουζίνα
Μπορντό κουζίνα

Το χρώμα του μπορντό δίνει πάντα το σεβασμό στο εσωτερικό και την αριστοκρατία. Μεταξύ άλλων, είναι επίσης καλό που συνδυάζεται με σχεδόν οποιοδήποτε στυλ. Έτσι, το κλασικό εσωτερικό συμπληρώνει τέλεια την ποδιά και / ή τις κουρτίνες στην κουζίνα της Βουργουνδίας. Το εσωτερικό σε στιλ υψηλής τεχνολογίας σε συνδυασμό με φωτεινά κρασιού-κόκκινα στοιχεία θα δημιουργήσει μια αίσθηση υψηλού κόστους και ελίτ. Χώρα στυλ κουζίνα, η οποία κυριαρχείται από αποχρώσεις του ξύλου, είναι καλά σε συνδυασμό με νότες ώριμων κερασιών, δημιουργεί μια αίσθηση της άνεσης και της ζεστασιάς.

Τα όμορφα και γοητευτικά σύνολα σε χρώματα μπορντό, συνήθως με την επίδραση της αρχαιότητας, δημιουργούν μια αίσθηση ασφάλειας, γαλήνης και ηρεμίας.

Για να συνοψίσουμε, μπορούμε να πούμε ότι η κουζίνα σε μπορντό τόνους είναι μια τολμηρή απόφαση, ανησυχητική όσον αφορά την εφαρμογή. Κατά την επιλογή εσωτερικά στοιχεία σε καφέ και κόκκινες αποχρώσεις, είναι σημαντικό να προσδιοριστούν σωστά τα χρώματα, αραιώνοντας την αφθονία των φωτεινών στοιχείων - έπιπλα, κουρτίνες και ποδιές - παθητική και ουδέτερη μπεζ ή κρεμ φόντο, λευκή οροφή και το φως ξύλινα πατώματα.

Μπορντό κουζίνα
Μπορντό κουζίνα

Είναι σημαντικό να μην παρακάνετε με την αντίθεση, συνδυάζοντας προσεκτικά το μπορντό με πράσινες και μπλε αποχρώσεις. Οι διακοσμητικοί τοίχοι για την μπορντό κουζίνα γίνονται καλύτερα σε ευαίσθητα ή μονόχρωμα χρώματα για να δημιουργηθεί μια αίσθηση δροσιάς ή, αντιθέτως, αυστηρότητα και κρύο. Το δάπεδο για την μπορντό κουζίνα είναι καλύτερα να συλλαμβάνεται από διακριτικά, ξυλώδη χρώματα και αποχρώσεις. Για το τελείωμα της οροφής, οι λευκοί ή μαύροι και οι λευκοί συνδυασμοί είναι η καλύτερη επιλογή.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 4 = 3