Διακοσμητικό βάζο στο εσωτερικό (20 φωτογραφίες): όμορφο και πρωτότυπο σχέδιο

Φωτεινό, αισθητή, συναρπαστικό ... Το μόνο που έχει γίνει όχι μόνο ανθοδέσμες πρακτική και λειτουργική ικανότητα αποθήκευσης ή νεοσυσταθείσες συνθέσεις λουλουδιών, αλλά αυτό που έχει γίνει το επίκεντρο, το σημείο εκκίνησης του εσωτερικού σας χώρου. Ναι, αυτό είναι, διακοσμητικό βάζο ή μια ομάδα ενιαία συλλογή, δημιουργώντας μια διάθεση ουράνιο τόξο, που εξυπηρετούν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια στόχους. Κατανοήστε τους τύπους, τα υλικά, θαυμάστε την ευκολία χρήσης!

Όμορφο γυάλινο βάζο στο εσωτερικό

Είδη, μορφές και υλικά: η αρχή της ενοποίησης

Σύγχρονα αγγεία στο εσωτερικό - είναι όλα τα παράξενα σχήματα, διάφορα χρώματα, μερικά "κλασικά" και μερικά καινοτόμα υλικά. Αυτό το σύνολο επιλογών για να βοηθήσει ορισμένα βάζο (ή ένα ζευγάρι) για να γίνει όχι μόνο τα αγαπημένα σας, αλλά το πιο φυσικό και οργανικά ταιριάζει στο εσωτερικό του υπουργικού συμβουλίου εργασίας, που δημιουργήθηκε στο στυλ της αγγλικής κλασικά, ή ζουν σε high-tech στυλ, ή στο υπνοδωμάτιο στο στιλ της Προβηγκίας . Βρείτε ένα σκάφος για τα λουλούδια, το οποίο θα παίξει έναν πιο διακοσμητικό ρόλο, είναι ευκολότερο από ό, τι φαίνεται!

Λευκά και πράσινα αγγεία στο εσωτερικό

Το διακοσμητικό αγγείο που σας άρεσε μπορεί να δημιουργηθεί από μάστορες-μάγους από:

  • κρύσταλλο, ειδικό γυαλί, διακοσμημένο με διακοσμητικές τεχνικές τήξης και τα παρόμοια. Ένα τέτοιο βάζο οποιασδήποτε μορφής θα φέρει ευκολία στην αίθουσα, το παιχνίδι του φωτός, της ευελιξίας. Τα λουλούδια σε μακριούς μίσχους θα φαίνονται όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και θα θέλεις για μια ακόμη φορά να δεις τις φυσαλίδες και το παιχνίδι του νερού μέσα στο πλοίο, έχοντας παραμείνει για μια στιγμή μπροστά από το τραπέζι / ράφι / οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια.
  • κεραμικά, πορσελάνη. Σε τέτοια μοντέλα, τα εθνικά χρώματα, τα διακοσμητικά σχέδια, οι μελωδίες των φυτών, "που ανήκουν" σε αυτόν ή εκείνο τον αιώνα αυτού ή ότι οι άνθρωποι εκτιμούνται περισσότερο. Οι σύγχρονες παραλλαγές είναι ένα αγγείο διακοσμημένο με χαλί, γεωμετρική ή γραφική ζωγραφική.
  • μέταλλο. Η ιδέα του χαλκού ή άλλου μετάλλου - μια εξαιρετική επιλογή για το στυλ του ρουστίκ ή της χώρας, ειδικά αν το σκάφος είναι λίγο παλιό με διακόσμηση. Μια μοναδική ιδέα είναι ένα πλήρως σφυρηλατημένο βάζο, που χρησιμεύει ως κομψό αισθητικό στοιχείο ή χωρητικότητα αποθήκευσης για μη ζωντανά φυτά και λουλούδια, όπως τα φωτεινά διακοσμητικά στοιχεία.
  • πλαστικό. Ένα τέτοιο αγγείο είναι ένα «σημείο προσοχής» στο δωμάτιο των μοντέρνων εσωτερικών χώρων, του χάλυβα και του κρύου, που απαιτούν φωτεινά στοιχεία εγκλεισμού. Ένα πλαστικό αγγείο είναι ένα είδος αγαλματζή σε ένα οικιστικό ή επαγγελματικό δωμάτιο, με έμφαση στη διακόσμηση, τη στυλοπαίδεια, τα χρώματα και τις ειδικές "μάρκες". Το πλεονέκτημα αυτής της ικανότητας είναι προφανές - ελάχιστο βάρος, αξιοπιστία, πρακτικότητα, όλα τα χρώματα και τα σχήματα.
  • ξύλο, μπαστούνι ή αμπέλια. Πρωτοτυπία και μοναδικότητα θα δούμε σε κάθε δωμάτιο ξύλινο αγγείο με τη μορφή ενός γιγάντιου μπάλα, ή στην εικόνα της σαφούς γεωμετρικές φόρμες, ή δοχείο κλασική εμφάνιση με ένα μοναδικό χειροποίητα. Θα γίνει η ενσάρκωση της διάθεσης και της ισχυρής ενέργειας, της ειρήνης και της φυσικότητας. Σε αυτή την περίπτωση, αποχρώσεις σοκολάτας, κονιάκ, τερακότα, άμμος, σημύδα τέλεια «ταιριάζει» στο εσωτερικό του εθνικού και του φυσικού στυλ, αλλά ένα δέντρο, βαμμένο χάλυβα, μπλε-μαύρο, καφέ θα διακοσμήσει το στυλ loft, μινιμαλισμό, και τα παρόμοια.
Βάζο τραπέζι από μπλε γυαλί

Για το πάτωμα. Ένα εξωτερικό βάζο στο εσωτερικό πρέπει να είναι αξιοπρόσεκτο. Επομένως, εδώ είναι κατάλληλα φωτεινά και πλούσια χρώματα και αποχρώσεις, καθώς και μεγάλα μεγέθη. Οποιοδήποτε από αυτά τα μοντέλα θα γίνει ένα ανεξάρτητο διακοσμητικό αντικείμενο της αίθουσας, εστιάζοντας στην προσοχή των μελών της οικογένειας και των επισκεπτών. Την ίδια στιγμή δεν είναι απαραίτητη η πλήρωσή του με φρέσκα λουλούδια. Αποξηραμένα αποξηραμένα κλαδιά, αμπέλια, λουλούδια και ακόμη και ελαφριά χαρτικά διακοσμητικά.

Όμορφα υπαίθρια αγγεία

Για επιφάνειες. Ένα τραπέζι βάζο θα διακοσμήσει όχι μόνο το τραπέζι της κουζίνας ή χώρους ανάπαυσης στο γραφείο, αλλά και την επιφάνεια εργασίας, και τα ράφια, και τα ράφια, και το τραπέζι του καφέ, για παράδειγμα. Είναι σημαντικό να συνδυάσετε τις διαστάσεις έτσι ώστε το βάζο να μην είναι αόρατο ή να εκλείφεται από τον υπόλοιπο χώρο. Αρμονία και για άλλη μια φορά αρμονία!

Λευκό βάζο με λουλούδια

Όσον αφορά τη μορφή ...

Μοναδικά διακοσμητικά βάζο - ότι αγγείο, το οποίο κατά βέλτιστο τρόπο «ταιριάζει» το εσωτερικό, δηλαδή σε αρμονία με το χρώμα, το περιεχόμενο, τις λειτουργίες που εκτελούνται, μια μορφή υλικό. Δεν χρειάζεται να επινοήσετε κανόνες, απλά βγείτε από το δωμάτιο, για το οποίο επιλέγετε ένα βάζο με τη μορφή του κύριου στοιχείου του ντεκόρ. Εισάγετε ξανά. Και «να πάρετε μια αίσθηση» του σχήματός του: παστέλ αποχρώσεις, λυκόφως και φυσικά υλικά τα «κλίση» προς τα κομψή μορφές και ανθηρός μοτίβο, αλλά τα δωμάτια απαιτούν αυστηρή prim γραμμές, όπως διακοσμητικά αντικείμενα. Ο μόνος τρόπος για να αξιολογήσει κάθε λεπτότητα, λεπτομέρεια, λεπτομέρεια του εσωτερικού, μπορείτε να επιλέξετε το στρογγυλό ή τετράγωνο, επιμήκη, ή καμπύλη, κωνικό ή ευθεία, μια άλλη μορφή αγγεία. Πειραματιστείτε!

Υψηλό γυάλινο βάζο με πέτρες

Λευκά αγγεία στο δωμάτιο
Υψηλό γυάλινο βάζο στο εσωτερικό

Γυάλινο βάζο ασυνήθιστου σχήματος
Λευκό, μαύρο και διαφανές βάζο ταιριάζει καλά στο εσωτερικό

Η διάθεση της στιγμής, ή πώς να τοποθετήσετε το αγγείο στην αίθουσα ικανοποιητικά

Ατελείωτη ποικιλία - και τα αγγεία στο εσωτερικό «πήδησε» ομορφιά, τη φινέτσα και μια κάποια υπόδειξη της αριστοκρατίας σε κάθε δωμάτιο, είτε πρόκειται για ένα δωμάτιο σε ανατολίτικο στυλ, ή avant-garde, ή τη λειτουργικότητα, ή ρουστίκ, ή πατάρι, ή ... το κύριο πράγμα εδώ - λεπτή αρμονία προσκόλληση και ο συνδυασμός όχι μόνο με υλικά επίστρωσης, επιφάνειες, έπιπλα, καλύμματα δαπέδου, αλλά και άλλα ανεξέλεγκτη διακοσμητικά στοιχεία.

Φωτεινά πράσινα αγγεία

Η γοητεία του αγγείου στο εσωτερικό είναι η "δυαδικότητα" του ή η δίδυμη αδελφή του. Επιλέγοντας 2 όμοια αγγεία δεν θα χάσετε ποτέ. Η κεραμική, το αμπέλι, το μέταλλο, το σχήμα και οι διαστάσεις δεν έχουν σημασία, το κυριότερο είναι η ταυτότητα και ο «παραλληλισμός» μεταξύ τους. Σε αυτή την περίπτωση, 2 ίδια βάζα γεμάτα με τα ίδια χρώματα ή διαφορετικά, θα δώσουν προσοχή σε όλους, εκτιμώντας στυλίστικες, παρουσίαση, άλλα χαρακτηριστικά. Εάν δεν θέλετε να πειραματιστείτε και να "παίξετε" σε μεγάλα μεγέθη, διακοσμημένα σχήματα και ακριβά υλικά, επιλέξτε ένα ζευγάρι πλαστικών αγγείων και παίξτε γύρω με το χώρο. Αυτό θα σας δείξει τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου σχεδιασμού και θα οδηγήσει σε νέες δημιουργικές ιδέες.

Γυάλινο βάζο

Δημιουργώντας μια εορταστική διάθεση - αυτό είναι τι αγγεία στο εσωτερικό. Επιλέγοντας ένα μοντέλο σε πλήρη συμμόρφωση με το δωμάτιο στυλ, μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα μια διαφορετική βάζο ή ... διαφορετικά σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, διακοσμώντας το με διακοσμητικά κλαδιά, κλαδιά, λουλούδια, ακόμα και τα μούρα, τα φρούτα. Η διακόσμηση μπορεί να χειροτεχνίας στην τεχνική quilling και scrapbooking, όλα τα είδη σατέν και κλωσ
τοϋφαντουργίας, λωρίδες χαρτιού, καλούπια και άλλα «μικρά πράγματα». Σε αυτή την περίπτωση, να βρουν στοιχεία της σύνθεσης μπορεί να είναι παντού: στο δάσος το χειμώνα και το φθινόπωρο πάρκο στην περιττά πράγματα και ο καλύτερος φίλος των δικών τους στοιχείων χόμπι. Δημιουργικότητα και φαντασία - το ίδιο πράγμα!

Η πλήρωση του κενού στο δωμάτιο με ένα βάζο είναι η ιδανική λύση. Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να είναι ούτε ένα ούτε ένα ζευγάρι αγγεία, αλλά μια ολόκληρη συλλογή διαφορετικών σχημάτων και ακόμη και αποχρώσεων, αλλά με το ίδιο ύφος. Προσδιορίστε μια τέτοια θέση στο ράφι, στη γωνία του δωματίου, κοντά στην πόρτα, στο falsh-τζάκι - και το δωμάτιο θα λάβει ένα νέο ήχο, ισχυρό, μακράς διαρκείας, προκλητικό.

Λευκά αγγεία ασυνήθιστου σχήματος στο εσωτερικό

Διακοσμητικό βάζο - το ιδανικό μοντέλο διαμόρφωσης του χώρου, το οποίο απαιτεί λογικό συμπέρασμα. Εδώ περιμένετε 2 επιλογές: φυσικότητα (φυσικότητα) ή αντίθεση. Η πρώτη ιδέα είναι σχετική με την εφαρμογή όταν το στυλ της αίθουσας έχει ήδη τελειώσει, ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται και το αγγείο γίνεται ένα από τα συστατικά του εσωτερικού. Η δεύτερη παραλλαγή της δημιουργικότητας και της φαντασίας είναι ένα δωμάτιο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε ένα φωτεινό "κάτι", κομψό, προκλητικό, τολμηρό. Σε αυτή την περίπτωση το βάζο γίνεται ενα αρμονικό αντίθετο από το χρώμα των επίπλων ταπετσαρίας, των υλικών φινιρίσματος ή των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται. Και θα εστιάσει την προσοχή όλων!

Κίτρινα αγγεία στο πάτωμα στο σαλόνι
Όμορφα αγγεία με σχέδια στο εσωτερικό του καθιστικού
Πλεκτά καλύμματα στα αγγεία στο εσωτερικό
Μαλακές ελαστικές λωρίδες σε διακόσμηση αγγείων
Κομψό λευκό αγγείο
Σετ λευκών αγγείων
Διακοσμητικό ξύλινο βάζο
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 5 =