Έξυπνο οικιακό σύστημα: δυνατότητες εγκατάστασης (32 φωτογραφίες)

Η τεχνολογία smart house εξασφαλίζει την ενσωμάτωση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος μαζί με τον πνευματικό έλεγχο του εξοπλισμού που βρίσκεται σε όλες τις εγκαταστάσεις. Χάρη στον συνδυασμό συσκευών με μεγάλη λειτουργικότητα, ευκολία κατά την εγκατάσταση, καθώς και λειτουργία, δεν παρέχεται μόνο η μέγιστη ασφάλεια του διαμερίσματος, αλλά και η σωστή άνεση για τον ίδιο τον ενοικιαστή.

Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι

Το σύστημα "έξυπνης κατοικίας" επιτρέπει σημαντική εξοικονόμηση πόρων και χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Μετά την εγκατάσταση του εξοπλισμού, ο χρήστης θα μπορεί να ελέγχει τη θέρμανση του σπιτιού, τον κλιματισμό, το φωτισμό, το σύστημα συναγερμού, τα παντζούρια, τα περσίδες κλπ. Από αυτό το υλικό μπορείτε να μάθετε λεπτομερώς πώς λειτουργεί το έξυπνο σπίτι.

Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι

Πλήρη λειτουργικότητα ηλεκτρονικών συσκευών

συστήματα αυτοματισμού, «έξυπνο σπίτι» - είναι μια ειδική λειτουργία που ελέγχει το σύστημα φωτισμού (σενάριο φως τύπου, αλγόριθμοι με τον αυτοματισμό, ηλεκτρικό ρεύμα, multi-ζώνη ελέγχου του κλίματος), ηλεκτρικούς ενεργοποιητές (κουρτίνες με τον αυτοματισμό, παντζούρια, ειδικές πόρτες), σύγχρονο σύστημα συναγερμού, που αναπτύχθηκε από την τελευταία τεχνολογία (ειδικοί αισθητήρες που ανιχνεύουν διαρροή ροής πληροφοριών, ελέγχουν την ακεραιότητα των μηχανικών συσκευών).

Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι

Έξυπνο σπίτι

Διασκεδαστικές λειτουργίες

Οι καλύτερες επιλογές για ένα "έξυπνο σπίτι" διακρίνονται από την εγκατάσταση εξοπλισμού πολλαπλών δωματίων, η οποία σας επιτρέπει να διανείμετε ηχητικά και οπτικά σήματα που προέρχονται από το κέντρο του δωματίου. Όσοι προτιμούν να ασχολούνται με την παρακολούθηση ταινιών, αρέσει συνήθως να διατάξει την εγκατάσταση ενός οικιακού κινηματογράφου, η οποία συνεπάγεται φινίρισμα ειδικό δωμάτιο (ρύθμιση θόρυβος-απομόνωση πάνελ σχεδιασμό με ηχομόνωση, καθώς και έπιπλα), φωτισμού κατασκευή, ρύθμιση σημείο ελέγχου, προσθέτοντας στην ατμόσφαιρα του εξοπλισμού ήχου και εικόνας, που δημιουργήθηκε με εφαρμογή υψηλών τεχνολογιών.

Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι

Το σύστημα "έξυπνης κατοικίας" από πλευράς κόστους διαφέρει ανάλογα με τον τύπο συνδέσεων δικτύου που επιλέγει ο αγοραστής και τις δυσκολίες εγκατάστασης.

Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι

Το σύστημα διαχείρισης "smart house" είναι υπεύθυνο για τις εργασίες των ακόλουθων οντοτήτων του συστήματος:

 • Σύστημα θέρμανσης "έξυπνο σπίτι" (η λειτουργία θέ
  ρμανσης γίνεται με τη βοήθεια διαφόρων θερμαντικών σωμάτων, αλλά και με τη θέρμανση των δαπέδων).
 • Συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού.
 • Συναγερμός ασφαλείας / πυρκαγιάς
 • Έλεγχος πρόσβασης.
 • Οι λειτουργικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης παρακολούθησης: διαρροή νερού, διαρροή αερίου, ατυχήματα ηλεκτρικού δικτύου.
 • Βιντεοσκόπηση (τοπική και απομακρυσμένη).
 • Έλεγχος εξωτερικού και εσωτερικού φωτισμού.
 • Εφαρμογή της κατανομής των ροών σε όλους τους χώρους κατοικίας (τεχνολογίες πολλαπλών δωματίων).
 • Παρακολούθηση της θερμοκρασίας των υπονόμων, των μικρών μονοπατιών, καθώς και των κλιμακοστασίων.
 • Μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, καθορισμός των ορίων φορτίων, διεξαγωγή της κατανομής πιθανών φορτίων σε σχέση με τις επιμέρους φάσεις του ηλεκτρικού δικτύου.
 • Πραγματοποίηση των αναγκαίων αλλαγών στις πηγές ηλεκτρικής ενέργειας με αποθεματικά, τα οποία περιλαμβάνουν το UPS που λειτουργεί με μπαταρία, τις γεννήτριες ντίζελ.
 • Χρήση κουρτίνες, ρολά, καθώς και περσίδες.
 • Παρακολούθηση της κατάστασης των αντλιοστασίων.
 • Υλοποίηση απομακρυσμένης παρακολούθησης όλων των εσωτερικών σχηματισμών του συστήματος μέσω του Διαδικτύου.

Αυτοματισμοί και Ασφάλεια

Οι δυνατότητες του συστήματος έξυπνων κατοικιών είναι αρκετά εκτεταμένες. Το σύνολο των συσκευών χωρίζεται σε 3 κύριες ομάδες. Αυτά περιλαμβάνουν στοιχεία ελέγχου, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου, καθώς και το κύριο κέντρο διαχείρισης.

Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι

Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει αισθητήρες που είναι υπεύθυνοι για τις περιβαλλοντικές παραμέτρους ή συσκευές που ελέγχουν τις τεχνικές συσκευές. μονάδες διοικήσεως που χαρακτηρίζεται μηχανολόγων δικτύων (συσκευές που παράγουν κλειδαριά νερού σε περίπτωση τυχαίας διακοπής υδραγωγείου), πυροσβεστικού εξοπλισμού (χρήση αισθητήρων ανταποκρίνονται στις καπνίζουν), συστήματα συναγερμού (Λεπτομέρειες αποτροπή μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες για να διεισδύσουν στο κτίριο, που παράγουν ένα σήμα συναγερμού στο κέντρο ασφαλείας), καθώς και άλλα τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι

Ο αριθμός δύο ομάδας βασίζεται στο σύστημα παρακολούθησης Smart Home. Η λειτουργία πραγματοποιείται σε ασφαλή λειτουργία χρησιμοποιώντας τις συσκευές που είναι υπεύθυνες για το τηλεχειριστήριο. Οι συσκευές αυτού του τύπου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

 • Σταθερά: μεγάλοι προβολείς ενσωματωμένοι στους τοίχους των χώρων.
 • Φορητό (έχει σχετικά μικρό μέγεθος).

Τα σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε το σπίτι μέσω ενός οικιακού υπολογιστή ή φορητού υπολογιστή. Ως φορητές συσκευές, tablet και smartphone χρησιμοποιούνται.

Η τρίτη ομάδα χαρακτηρίζεται από τη δημιουργία της σύνδεσης μεταξύ των επιμέρους στοιχείων των ομάδων 1 και 2, και τη μεταφορά των σημάτων με το εξωτερικό περιβάλλον: η αποστολή των SMS-μηνύματα στο τηλέφωνο υποδοχής είναι έξω από το σπίτι του, την απόκτηση πληροφοριών σχετικά με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε ειδικές συσκευές που οι δυνάμεις ασφαλείας λειτουργούν είτε για την παροχή δημόσιων υπηρεσιών.

1
Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι

 

Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι

Εγκατάσταση Smart Home

Όταν όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το σχεδιασμό του έργου, θα πρέπει να συμφωνηθούν στα χέρια των χρηστών θα έχει όλες τις οδηγίες για τη ρύθμιση των συστημάτων ελέγχου, θα πρέπει να εφαρμόσει τη σύναψη της σύμβασης σχετικά με το σχεδιασμό και την έναρξη της διαδικασίας εργασίας με βάση τη συνεργασία με τον επικεφαλής σχεδιαστής του έργου. Ολόκληρος ο σχεδιασμός του συστήματος Smart Home, το οποίο παρέχει υψηλό επίπεδο εσωτερικής ασφάλειας, θα εγκατασταθεί υπό την καθοδήγηση υψηλά ειδικευμένων μηχανικών που εργάζονται για τον κατασκευαστή που επιλέξατε.

Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι

Λόγω του τι θα έχει τελικά ως αποτέλεσμα το έργο, θα εξαρτηθεί το κόστος των έργων. Εάν θέλετε να οργανώσετε την κατοικία σας με τον βέλτιστο τρόπο, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε εξοπλισμό από κατασκευαστές όπως "Kresstron" και Key Digital. Η προηγμένη τεχνολογία τους θα δώσει την ευκαιρία να ελέγξουν όλες τις οικιακές ηλεκτρονικές συσκευές. Είναι δυνατή η εκκίνηση μόνο ειδικών δομικών στοιχείων, για παράδειγμα, φωτισμού. Ο χρήστης είναι επίσης σε θέση να εφαρμόσει αυτήν τη δραστηριότητα σε μεμονωμένες ενότητες.

Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι

Το κόστος των συστημάτων αυτοματοποίησης περιλαμβάνει την υλοποίηση της τηλεόρασης, την υλοποίηση πρόσθετων δεκτών SAT, την παροχή υπηρεσιών Internet και τηλεφώνου, την εγκατάσταση ενός δρομολογητή με ασύρματο δίκτυο.

Έξυπνο σπίτι
Έξυπνο σπίτι

Το εγκατεστημένο σύστημα μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, εάν το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης, εισάγοντας πρόσθετες επικοινωνίες ή επεκτείνοντας τις συνδέσεις μεταξύ των συνδεδεμένων δομών. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε αρχικά την πιο οικονομική έκδοση του Smart Home, και αργότερα να κατασκευάσετε σταδιακά πιο εξελιγμένα στοιχεία.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 89 = 95