10 τρόποι για να αποθηκεύσετε το κόστος κουζίνας

10 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την παραγγελία μιας κουζίνας

Απόκτηση της κουζίνας - αυτό είναι αρκετά σοβαρό και τιμολογείται από την άποψη της αγοράς υλικών, έτσι αρχικά Είναι απαραίτητο να σκεφτείτε όλες τις λεπτές αποχρώσεις και τις αποχρώσεις στην επίπλωση αυτού του δωματίου.

Αν ψάχνετε για αξιόλογες επιλογές για τον εαυτό σας, η σημείωσή μας θα είναι χρήσιμη για εσάς, γιατί θα σας δείξουμε τι μπορείτε να αποθηκεύσετε και χωρίς αυτό δεν υπάρχει τρόπος.

Τρόποι οικονομίας

Πιστέψτε με, τι φαίνεται απαραίτητο με την πρώτη ματιά, στη διαδικασία εκμετάλλευσης, ίσως να μην χρειαστείτε.

Αλλά, φαίνεται, μικρές αποχρώσεις μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, καθιστώντας τη διαμονή σας στην κουζίνα πιο άνετη και άνετη. Έτσι, πού μπορείτε να κερδίσετε την τιμή;

Υλικό πρόσοψης

10 τρόποι για να αποθηκεύσετε το κόστος κουζίνας

Ουσιαστικά, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εάν για να αποκλείσει ακριβά προσόψεις. Ξύλο, μεταλλικά στοιχεία, γυαλί αυξάνουν σοβαρά το κόστος των ακουστικών. Δώστε προτίμηση στις προσόψεις μοριοσανίδων και MDF. Η πιο οικονομική επιλογή είναι η επίστρωση της μοριοσανίδας με φιλμ.

Αν Παρτίδες-προσόψεις κάλυψη με πλαστικοποιημένο πλαστικό, τότε το κόστος τους θα αυξηθεί σημαντικά, και απολύτως δεν θα ανήκουν στην οικονομική θέση.

MDF - πιο ανθεκτικό, αισθητικό και ακριβό υλικό.

Το τελικό κόστος τέτοιων προσόψεων εξαρτάται επίσης από το είδος του υλικού που καλύπτεται: ταινίες PVC, υλικά βαφής και βερνίκι ή πλαστικό.

Για να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό σας, αξίζει να εστιάσετε όχι μόνο στο κόστος αλλά και στο πόσο πρακτικό θα είναι το επιλεγμένο υλικό στη διαδικασία χρήσης.

Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτά τα ερωτήματα:

  • Έχετε αρκετό ζήλο για να σκουπίζετε συνεχώς το γυαλιστερό με δακτυλικά αποτυπώματα, πιτσιλιές νερού και μαγειρέματος;
  • Πώς θα αντιμετωπίσετε κάποια ελαττώματα στις προσόψεις, ενώ συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την κουζίνα;
  • Πόσο σύντομα σκοπεύετε να αγοράσετε νέα έπιπλα;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των παραπάνω υλικών, διαβάστε: "Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να παραγγείλετε μια πρόσοψη για την κουζίνα;"

Σχεδιαστής "πράγματα"

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε σε έπιπλα κουζίνας, απορρίψτε τις περιττές ομορφιές: κουφώματα αλουμινίου, βαμμένο γυαλί στις προσόψεις και τα παρόμοια.

Είναι καλύτερα να μην επιμείνουμε και να διατάζουμε τον σχεδιασμό της κουζίνας, και στη συνέχεια να μην παζιδεύουμε την αναζήτηση ενός συνδυασμού του χρώματος των τοίχων, των προσόψεων και της διακόσμησης.

Στοιχεία ακτίνας

Κάθε στοιχείο ακτίνας κάνει την κουζίνα σας πιο ακριβή κατά μέσο όρο 10%, επειδή στη διαδικασία κατασκευής είναι πιο επίπονες, επιπλέον, είναι κατασκευασμένες από πιο ακριβά υλικά.

Κερδοφόρα για να τελειώσει το τέλος του ακουστικού θα βοηθήσει ανοιχτά ράφια, ντουλάπια με λοξότμητες γωνίες, μετρητές μπαρ. Μπορείτε να βάλετε ακριβώς ένα ψυγείο στη γωνία αυτή.

Συρόμενες πόρτες

Οι πόρτες που ανοίγουν τα συστήματα ανύψωσης αερίου φαίνονται πραγματικά εντυπωσιακά και κομψά, αλλά κάνουν τα έπιπλα ακριβότερα. Θέλετε να αποθηκεύσετε - προτιμούν τις συμβατικές δομές αιώρησης.

Επιπλέον, μπορείτε να πάτε ακόμα περισσότερο. Αφαιρώντας μερικές πόρτες και προτιμώντας ανοιχτά ράφια, όχι μόνο θα εξοικονομήσετε σημαντικό χρηματικό ποσό, αλλά θα δημιουργήσετε και μια κομψή λύση σχεδιασμού.

Διαστάσεις των ενοτήτων

Σημειώστε ότι μια ευρύχωρη μονάδα με το κόστος της θα σας κοστίσει λιγότερο από δύο μικρά. Είναι όλα σχετικά με περισσότερα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων. Επιπλέον, η συναρμολόγηση θα είναι πιο ακριβή.

Υλικό επιφάνειας εργασίας

10 τρόποι για να αποθηκεύσετε το κόστος κουζίνας

Το τραπέζι παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην αισθητική αντίληψη της κουζίνας. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται έχει τεράστιο αντίκτυπο στον σχηματισμό της αξίας.

Τα πιο ακριβά είναι συσσωματωμένα, φυσική πέτρα, μασίφ ξύλο, χάλυβας.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα μπορείτε να βρείτε στο άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο επιλογής ενός πάγκου για την κουζίνα.

Πλάκες από πλαστικοποιημένο πλαστικό - περισσότερα δημοσιονομικά στοιχεία, ανθεκτικό στις μηχανικές βλάβες και στις υψηλές θερμοκρασίες. Έχει επίσης μια ποικιλία από υφές, έγχρωμες λύσεις. Οι μοριοσανίδες από μοριοσανίδες μπορούν επίσης να ταξινομηθούν ως οικονομικές κλάσεις.

Τραβήξτε τα ράφια

Τα συρταρωτά ράφια χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στην κατασκευή σετ κουζίνας, παρέχοντας ευκολία πρόσβασης σε βαθιά, ψηλά ή αντίστροφα χαμηλά ράφια.

Δεν είναι απαραίτητο να απορρίψετε εντελώς μια τέτοια καινοτομία, αλλά θα αρκεί να περιορίσετε ένα ή δύο αντίγραφα, τοποθετώντας σε αυτά τα στοιχεία που χρησιμοποιείτε πιο συχνά.

Περιστροφικές δομές

Η περιστροφή των ράφια ή των λεγόμενων "καρουσέλ" θα διευκολύνει σημαντικά την εκμετάλλευση των γωνιακών κουζινών.

Ο ορθολογικός σχεδιασμός θα σας επιτρέψει να ελαχιστοποιήσετε τον αριθμό των εν λόγω εξαρτημάτων σε ένα, το πολύ δύο κομμάτια. Για να τους αποκλείσετε είναι ανεπιθύμητο, τελικά θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε ικανοποιητικά ένα αρκετά μεγάλο χώρο γωνιακών θυρίδων.

Εξαρτήματα

Τα συρτάρια, οι πόρτες ταλάντευσης ή ανύψωσης δεν λειτουργούν χωρίς κατάλληλα εξαρτήματα.

Δεν χρειάζεται να το αποθηκεύσετε εάν δεν θέλετε να συγκρουστείτε με δυνατά κλείσιμο προσόψεων, πτώση πιάτων ή με κουτιά που μετακινούνται ελάχιστα κατά τη λειτουργία.

Διοργανωτές για κουτιά

Μια ποικιλία δίσκων, επενδύσεων, διαιρέτες, κιβώτια με δοχεία και ακόμη και μπουκάλια θα επιτρέψει στην οικοδέσποινα να κρατήσει τα μαγειρικά σκεύη στη σειρά.

Με την ευκαιρία, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τέτοια συστήματα αποθήκευσης σε αυτό το άρθρο.

Επιλέγοντας διοργανωτές, μπορείτε να σταματήσετε όχι σε ακριβά μέταλλα ή ξύλινα προϊόντα, αλλά σε φθηνότερα αναλόγια από πλαστικό.

Χρησιμοποιώντας τις συστάσεις μας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κομψή και όμορφη κουζίνα των ονείρων σας σε μια φθηνή τιμή.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 5 = 2